Newborn/babyshoot
Een "kleine" kijk in onze werkwijze

Jullie lang verwachte kindje is er eindelijk! Er komt van alles op jullie af en er breekt een drukke tijd voor jullie aan. Je wilt het liefst dag en nacht naar je kindje kijken en iedere kleine verandering in je opnemen. Echter weet iedereen hoe snel ook deze eerste weken voorbijvliegen en hoe hard je kindje blijft groeien (ook al zijn jullie daar nog niet altijd klaar voor). Juist daarom is het zo waardevol om je pasgeboren baby vast te leggen op de gevoelige plaat. Je creëert een blijvende herinnering voor jezelf én voor jullie kindje waar je altijd naar terug kunt kijken. De beste periode voor een newborn shoot is wanneer jullie kindje tussen de één en twee weken oud is. De baby slaapt dan namelijk het overgrote deel van de tijd (voedingen uitgezonderd) en het levert prachtige, intieme knuffelmomenten op. Wees er dus op tijd bij met het vastleggen van een datum voor de newborn shoot! Aangezien we ons richten op de datum wanneer je bent uitgerekend en we nooit zeker kunnen weten of jullie baby ook echt op die datum besluit om op de wereld te komen, zijn wij uiteraard flexibel en houden we er rekening mee dat de datum kan verschuiven.

Wanneer het zover is en de datum van de newborn shoot is definitief, dan sturen wij jullie een e-mail met daarin een aantal do’s en don’ts voor de shoot (tips & tricks, kledingkeuze etc.). Dit doen we bewust per e-mail zodat jullie het even rustig kunnen doorlezen. Wij komen gezellig bij jullie thuis en kijken terplekke wat de beste omgeving is om de shoot zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren (dat kan de babykamer zijn, of jullie slaapkamer of de woonkamer).

Bij een newborn shoot nemen we echt de tijd. Soms zijn we in een uur klaar en soms duurt het drie uur. Wanneer jouw baby onrustig wordt, honger krijgt of gewoon even getroost wil worden, dan maken we daar ruimte voor. Jullie kindje en zijn of haar welzijn is het belangrijkste en daar zullen we dan ook altijd goed naar kijken en rekening mee houden.