Familie/Portret
Wat kun je verwachten?

Familie/portret is natuurlijk een breed begrip; te denken valt aan gezinnen met jonge kinderen (baby’s, peuters en kleuters). De tieners/pubers (variërend in de leeftijd van 7 tot 14 jaar) die met vrienden en/of vriendinnen op de foto willen of gewoon liever alleen. Ook de vriendinnen die elkaar al jaren door dik en dun kennen maar zelden echt als groep op de foto staan, zijn meer dan welkom. En dan zijn er natuurlijk ook altijd nog de ouders die zelf niet persé voor een camera willen staan en liever foto’s willen van hun kinderen. Dat is helemaal prima; wij staan ook niet zo graag voor een camera maar liever erachter.

Voor deze shoots maken we gebruik van mooie buitenlocaties bij ons in de buurt, zoals het Meerhoven Park, Vlasroot of de Malpie in Valkenswaard, het Meeuwven in Waalre, en de Loonse- en Drunense Duinen. Mochten jullie zelf wensen hebben qua buitenlocatie, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Omdat we voornamelijk op buitenlocaties fotograferen, zijn we dus ook enigszins afhankelijk van de weersomstandigheden. Hier houden we altijd rekening mee bij het inplannen van een datum. We zetten dan vaak een datum vast met daarnaast nog een ‘back-up-datum’ voor het geval de eerste datum letterlijk in het water valt. In de zomer heb je het zogenoemde ‘Gouden Uurtje’ waarbij we gretig gebruik maken van prachtig zacht en bijna gouden licht (vandaar de benaming).

We hebben voorafgaand aan de shoot altijd even (meestal telefonisch) contact met jullie om te kijken wat jullie wensen zijn (en in het geval van een tiener/puber-shoot wat zijzelf graag willen) en krijgen jullie wat tips & tricks van onze kant (denk aan kledingadvies). Aan het begin van de shoot nemen we vaak de tijd om jullie en de kinderen te leren kennen zodat iedereen op zijn/haar gemak is als we echt beginnen. We hebben een open en ongedwongen manier van doen en we zijn vooral ‘gezellig Brabants’ dus meestal is het ijs zo gebroken.