Mens en dier
Onze werkwijze

Je hebt een puppy in huis verwelkomd en je wilt dit schattige, blije, dartelende bolletje wol heel graag op de foto vastgelegd hebben met jou en/of jouw gezin. Je moet over een paar weken het verdrietige besluit nemen om je lievelingspaard te laten inslapen in verband met een ernstige blessure en je wilt een blijvende herinnering van jouw liefste paard. Je krijgt steeds vaker complimenten over jouw prachtige hond en bedenkt dat het eigenlijk wel heel leuk zou zijn om een aantal mooie, professionele foto’s te hebben van jouw knappe viervoeter. In al deze gevallen (en ook in de gevallen waarbij je gewoon dolverliefd op jouw lievelings(huis)dier bent en deze dus gefotografeerd wilt hebben), bel je ons. Wij leggen met liefde jou en jouw lievelingsdier vast op de gevoelige plaat.

Belangrijk hierbij is om je goed te realiseren dat dieren eigenzinnig zijn en vaak precies datgene doen wat jij niet wilt tijdens een shoot (jouw schone hond die een duik neemt in een plas modder, jouw paard wat bokt met zijn of haar hoofd en telkens naar links loopt in plaats van naar rechts). Geduld is dus een schone zaak. Daarnaast is het ook wel prettig voor ons als de dieren grotendeels naar commando’s luisteren.

Voor een fotoshoot met paarden, blijven we meestal op of in de buurt van de manege waar het paard verblijft of op de plek waar het paard gestald is; dat kan op jullie eigen terrein zijn dan wel op een andere locatie. Voor een fotoshoot met jouw hond(en) maken we gebruik van mooie buitenlocaties in de natuur bij ons in de buurt zoals het Meerhoven Park, Vlasroot of de Malpie in Valkenswaard, het Meeuwven in Waalre, en de Loonse- en Drunense Duinen. Mochten jullie zelf wensen hebben qua buitenlocatie, dan is dat uiteraard bespreekbaar.